Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Prymos sprayblusser

SKU# 4260206710707

Prymos
Compact, snel inzetbaar, onderhoudsvrij en nauwelijks nevenschade (schuim i.p.v. corrosief poeder)
Meer informatie over dit product
Leden 32,99
Niet-leden 36,99

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
De spray-brandblusser is een innovatieve nieuwe brandblusser die door iedereen gebruikt kan worden zonder uitleg of oefening vooraf. Door zijn geringe afmetingen overal te plaatsen zodat deze snel beschikbaar zijn bij een beginnende brand. Daarmee kan branduitbreiding en mogelijke schade voorkomen worden. De Prymos spray-brandblusser voertuigversie is: · Compact · Snel inzetbaar · Onderhoudsvrij · Nauwelijks nevenschade (schuim i.p.v. corrosief poeder) Zijn de spray-brandblussers gekeurd? Ja, KIWA NCP heeft gecontroleerd of de spray-brandblussers voldoen aan de gestelde eisen voor de Nederlandse markt en hiervoor is een Rijkstypekeur afgegeven. Voor welke branden geschikt? Vaste stoffen (hout, papier, textiel) en vloeistoffen (olie, benzine, vetten) Voor welke toepassingen? Auto, boot, camper, caravan, schuur, thuis Hoe lang gaan de spray-brandblussers mee? Minimaal 3 jaar, zie stempel onderzijde Kan de spray-brandblusser bevriezen? De spray-brandblussers voertuigversie zijn inzetbaar tot –15C. Zijn er onderhoudsinstructies? Nee, de spray-brandblussers zijn onderhoudsvrij Hoe blus je? Verwijder de dop Houd afstand (± 2 meter) en druk de sprayknop in Blus met tussenpozen van een aantal seconden Hoe blust het? Er wordt een schuimlaagje gevormd (ziet eruit als zeepsop) tussen brandend voorwerp en lucht/zuurstof waardoor de brand geen zuurstof meer krijgt en dooft Nevenschade? Nauwelijks, in tegenstelling tot het corrosieve poeder van een poederblusser
Specificaties
Garantie: 1 jaar
Merk: Prymos
Geschikt voor: Auto
EAN: 4260206710707

8 reviews over Prymos sprayblusser

M. Schrijver
5 5

Lichtgewicht brandblusser. Geen schade bij gebruik in bijv. interieur. Gelukkig niet nodig gehad. Bediening oogt simpel.

J.H.
3 5

Compact, veel lichter dan traditionele brandblussers. Gelukkig nog niet gebruikt, geen idee hoeveel blusmiddel en de verspreiding ervan.

IRENE Van Oostrum
4 5

Prima Mis alleen een beugel om in de auto vast te zetten.

Ruud
5 5

Gelukkig nog niet nodig gehad, maar in ieder geval een stuk kleiner dan een poederblusser en het nedelige neveneffect van de poeder is niet te vergelijken met dat van schuim.

MJ Oostdam
5 5

Ik hoop hem niet te hoeven gebruiken. Maar volgens deskundigen is dit een prima blusmiddel

PLL Welter
4 5

Ik heb geen gelegenheid (= brand) gehad om de brandblusser te gebruiken. Ik kan dan ook niet mijn mening over deze aankoop geven.

Hans Baris
5 5

Nog niet in praktijk nodig gehad, wel netjes ontvangen

Jacob Steyn
5 5

handig zo een in de auto te kunnen hebben

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina