Puur Sardinië

SKU# 9789491172540

Geef als eerste een review
Ontdek het beste van Sardinië met verrassende verhalen.
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 19,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Puur Sardinië - Bestel reisgidsen online bij ANWB

De puurheid en het ongrijpbare karakter van Sardinië en haar bewoners, die tot een aparte etnische groep behoren, zijn veelvuldig bezongen en beschreven. Deze uniciteit, ook wel Sardita genoemd, is ontstaan door de geïsoleerde ligging van het eiland, de onherbergzaamheid van de binnenlanden, de mysterieuze Nuraghi- beschaving en door de vele volkeren die voet op Sardijnse bodem hebben gezet, en veel meer dan hun voetafdruk alleen hebben achtergelaten. De kruisbestuiving van de inheemse cultuur met invloeden van de Feniciers, Romeinen, Arabieren, Catalanen, Pisanen, Genuezen en Italianen, heeft een caleidoscoop aan culturele uitingen en lokale gebruiken gecreeërd en een bijzonder smakelijke keuken opgeleverd! Ontdek het beste van Sardinië met verrassende verhalen, boeiende achtergronden en overheerlijke lokale recepten, en reis mee langs de mooiste plekken, de charmantste stadjes en de beste adressen.

Italië-kenner Esther van Veen (1977) is verzot op het authentieke Sardinië, dat ze de afgelopen jaren veelvuldig bereisde. Ze is werkzaam als auteur, freelance reisjournaliste en als reisfotografe.

Specificaties
EAN: 9789491172540
Continent: Europa
ISBN: 9789491172540
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 160
Binding: Paperback
Categorie: Regiogids
Afmetingen (lxbxh): 222 x 172 x 15 mm
Schrijf als eerste een review over Puur Sardinië Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina