Quixx Wheel Cleaning Brush / Wielborstel voor mechanische aa

SKU# 4028778004415

Quixx Wheel Cleaning Brush / Wielborstel voor mechanische aa
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet-leden 19,95

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met DHL. Klik hier voor meer informatie.
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Quixx Velgenborstel

Het probleem: Hardnekkige vervuilingen en ingebrand remstof op velgen kunnen tot nu toe enkel met (agressieve) velgenreinigers en een manuele velgenborstel verwijderd worden. Traditionele velgenborstels worden met de hand op de velg gebruikt om het vuil los te maken. Daarbij kunnen door onaangepast gebruik ( en door te hard te drukken) gemakkelijk krassen (op de velg) ontstaan.

De hele procedure verloopt heel moeizaam, is tijdsintensief en de gebruiker wordt geknield blootgesteld aan een mengsel van velgenreiniger en remstof.

QUIXX heeft een oplossing ontwikkeld die eenvoudig, moeiteloos en zacht reinigen van velgen mogelijk maakt en bovendien schoner en duidelijk sneller is dan de traditionele reiniging met velgenreiniger en handborstel. De oplossing: De QUIXX-velgenreinigingsborstel is de perfecte oplossing voor het probleem van sterk vervuilde velgen. Dankzij de speciale plaatsing van meer dan 10.000 hightech borstelharen kunnen de velgen (inclusief het velgbed aan de binnenkant) bijzonder snel, sparend en grondig gereinigd worden. Zelfs hardnekkige vervuilingen alsook ingebrand remstof worden probleemloos van de velg verwijderd zonder daarbij krassen te veroorzaken.

Door de bijzondere plaatsing van de hoogwaardige borstelharen en de meegeleverde lange aandrijfas kan ook het velgbed aan de binnenkant moeiteloos gereinigd worden. De speciaal gespleten borstelharen maken gebruik van dezelfde technologie als moderne wasinstallaties. Deze nemen vervuilingen uitstekend van de velg op zonder daarbij krassen te maken op het oppervlak van de velg. Naast velgen kunnen (met de QUIXX-reinigingsborstel) uiteraard ook andere sterk vervuilde vlakken (oppervlakken van auto's, motoren of fietsen) zoals koelrooster, kokerbalk, frontspoiler, uitlaatinstallatie, koplampen en aanbouwonderdelen zoals koeienvanger en vuilvanger gereinigd worden. Gewoon de QUIXX-velgenborstel in een elektrische schroevendraaier resp. e

Specificaties
EAN: 4028778004415

1 review over Quixx Wheel Cleaning Brush / Wielborstel voor mechanische aa

C E
4 5

Ziet er goed uit maar nog niet gebruikt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina