Reeds Buitenboordmotor handboek

SKU# 9789059611191

Geef als eerste een review
De meeste buitenboordmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen...
Meer informatie over dit product
Leden 9,90
Niet leden 9,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De meeste buitenboordmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds buitenboordmotor handboek is een compacte en handzame gids met oplossingen voor tal van motorproblemen, zowel de meest voorkomende als de minder frequente. Met dit boek, op uitgekiend formaat voor aan boord, is het mogelijk zelf allerlei motorproblemen op te lossen en daarbij bespaar je natuurlijk kosten en tijd. Elk hoofdstuk behandelt een specifiek motorprobleem en geeft aan de hand van duidelijke afbeeldingen, stap-voor-stap instructies wat gedaan moet worden om het probleem op te lossen. Het Reeds buitenboordmotor handboek is helder en toegankelijk en hoort thuis in elke boordbibliotheek. HET HANDIGSTE EN MEEST COMPACTE HANDBOEK VOOR AAN BOORD Barry Pickthall is een gelauwerd watersportjournalist, fotograaf en schrijver, woonachtig in Groot-Brittannië. Als voormalig jachtbouwer en scheepsarchitect was hij 20 jaar watersportjournalist voor The Times. Van zijn hand verschenen tevens 20 watersportboeken bij uitgeverij Adlard Coles Nautical.
Specificaties
EAN: 9789059611191
Schrijf als eerste een review over Reeds Buitenboordmotor handboek Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina