Dakdragers

2 producten
Toon de volgende producten

Dakdragers

Met behulp van dakdragers monteer je eenvoudig een dakkoffer of fietsendrager op het dak van de auto. Haal meer uit je auto en vervoer ladingen voortaan veilig en stabiel. Let bij het kiezen van een dakdrager erop of de auto een daklijst, dakrailing of bevestigingspunten heeft. Daarnaast bieden we stalen- en aluminium dakdragers aan, beide met hun eigen voor- en nadelen. Zo zijn stalen stangen vaak wat voordeliger en aluminium stangen beter bestand tegen diverse weersinvloeden.

Een dakdrager eenvoudig monteren

Wij hebben dakdragers voor ieder merk en type auto in ons assortiment. De dakdragers kunnen gemonteerd worden op de dakrailing van de auto of in zogenaamde fix points op het dak of in de deuropeningen van de auto. De montage van de dakdragers is heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding. Kijk in het boekje van je auto naar de maximale belasting van het dak en houdt rekening met de maximale belasting van de dakkoffer die je erop wilt monteren.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina