Gezondheid & verzorging

38 producten
Toon de volgende producten

Uw gezondheid voorop

Bij de ANWB weten we hoe belangrijk uw gezondheid is. Daarom hebben wij een ruim assortiment artikelen voor uw gezondheid en verzorging. Bekijk het aanbod op het gebied van eerste hulp, hygiëne, insectenwering en zonnebescherming en bestel direct online!

Gezondheid en verzorging op reis

Als u op reis bent kunt u niet altijd even snel aan de juiste producten komen. Loop geen risico en neem uw reisapotheek van huis mee. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende eerste hulp sets, maar ook producten op het gebied van hygiëne, zoals handgel en wc-brildekjes. Wilt u overlast van insecten voorkomen? Wij bieden u ook diverse sprays en sets om insectenbeten- en steken te voorkomen of verlichten. U vindt bijvoorbeeld ook een geïmpregneerde klamboe in ons assortiment. Met onze zonnebescherming voorkomt u een pijnlijk verbrande huid.

Alles voor uw gezondheid en verzorging online bestellen

Om goed voorbereid te zijn bestelt u al uw producten op het gebied van gezondheid en verzorging in onze webwinkel. Dan heeft u de bestelling al snel in huis. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u van ledenvoordeel, een extra korting. Bestel uw artikelen voor uw gezondheid en verzorging online!

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina