Kinderen

1 product
Toon de volgende producten

Veiligheid voor kinderen

Als u erop uit trekt met de kinderen wilt u dat natuurlijk op een veilige manier doen. Daarom biedt de ANWB diverse producten om kinderen veilig mee te nemen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld autostoeltjes, fietsstoeltjes en bolderkarren. Bekijk het volledige aanbod en kies de producten voor de veiligheid van uw kinderen.

Kinderen veilig mee op weg

Veiligheid voor kinderen is van groot belang. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie? Zorg dan voor een goedgekeurd autostoeltje. Als u gaat fietsen neemt u de kinderen veilig mee met één van onze fietsstoeltjes. Met een bolderkar kunt u kinderen gemakkelijk meenemen tijdens een wandeling of dagje strand. Maak uw keuze en stel veiligheid kinderen voorop!

Veilige kinderspullen online bestellen

Alle artikelen voor de veiligheid voor kinderen kunt u eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Als ANWB lid profiteert u van ledenvoordeel. Zo is veiligheid voor kinderen extra voordelig geprijsd.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina