Rugzakken

12 producten
Toon de volgende producten

Rugzakken

Een rugzak is altijd handig! Of je nu een verre reis maakt of in eigen land graag gaat een wandeling, een goede rugzak is van groot belang. Een rugzak kan verschillende doelen hebben. In onze webwinkel hebben we een ruim assortiment rugzakken, in verschillende kleuren, maten en modellen voor dagelijks gebruik of sportieve activiteiten.

Rugzakken van Human Nature

De rugzakken van Human Nature hebben een comfortabele pasvorm zodat de rugzak stevig op de rug ligt. We hebben rugzakken met ventilerend rugsysteem wat fijn is voor wandelingen in de warmte. Veel van onze modellen zijn voorzien van handige verstelbare banden en reflecterende delen zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Lange tocht voor de boeg? Kies dan één van onze lichtgewicht rugzakken voor extra draagcomfort.

Rugzakken in diverse maten en modellen

Onze rugzakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Van compacte dagrugzakjes tot grote backpack om meerdere dagen mee rond te trekken en heel veel daar tussen in. We hebben speciale fietsrugzakken, wandelrugzakken en skirugzakken zodat je altijd een tas hebt die past bij je activiteit.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina