Reisstekkers & adapters

11 producten
 • Adapter Europa - Zwitserland

  PLUG D adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zwitserland aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zwitserland.

  9,95

 • Powercube Rewirable 4 V USB

  Dit unieke product lost alle tekortkomingen van reisstekkers op.

  22,99

 • Wereldstekker USB

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Met 2 USB poorten, vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan (150 landen).

  22,95

 • Adapter Europa - Australië en China

  PLUG E adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Australië en China aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Australië en China.

  9,95

 • Adapter Europa - Zuid-Afrika

  PLUG C adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zuid-Afrika aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zuid-Afrika. Niet geschikt voor Sri-Lanka.

  9,95

 • Adapter Europa - Verenigd Koninkrijk

  PLUG B adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  9,95

 • Adapter Wereld - Europa

  Gebruik internationale apparaten in Europa. Met deze adapter kunnen alle apparaten die in meer dan 150 landen toepasbaar zijn ook in Europa gebruikt worden.

  9,95

 • Adapter Europa - Verenigde Staten

  PLUG A adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in de Verenigde Staten aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor de Verenigde Staten*.

  9,95

 • USB adapter USA

  USB reisstekkker voor Amerika en elk land waar de Amerikaanse plug-standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  17,99

 • 53%korting
  USB adapter Europa

  USB adapter Europa

  USB reisstekkker voor Europa en elk land waar de eurostekker standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  14,95 7,00

 • Wereldstekker Pro

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italië, Zwitserland, Australië, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (150 landen).

  19,95

Toon de volgende producten

Adapter, reisstekker of wereldstekker: zekerheid in het buitenland

Een adapter of reisstekker of wereldstekker, een must voor op reis. Niet overal ter wereld worden dezelfde stekkers gebruikt voor elektrische apparaten en ook de specificaties van het stroomnetwerk (lichtnet) kunnen flink verschillend zijn. Met een adapter, reisstekker of wereldstekker voorkomt u dat u in het buitenland uw eigen laptop, haardroger of andere elektrische apparaten niet kunt gebruiken. Neem een adapter, reisstekker of wereldstekker mee op reis!

Koop uw adapter of reisstekker online

Als u een adapter of reisstekker wilt kopen, kan dat heel eenvoudig online bij ANWB. Voor diverse landen of werelddelen vindt u een verschillende adapter. Grijp niet mis, kies de juiste adapter in de webwinkel van ANWB!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina