Brandwering

3 producten
Toon de volgende producten

Brandveiligheid - van groot belang

Een brand is helaas niet volledig te voorkomen, maar u kunt wel maatregelen treffen om een brand snel op te merken en eventueel te blussen. In ons assortiment vindt u diverse artikelen op het gebied van brandveiligheid zoals een brandblusser.

Brandpreventie - voorkomen is beter dan genezen

Met een rookmelder zorgt u ervoor dat een brand snel opgemerkt wordt. Wij bieden u bijvoorbeeld een CO2 melder, maar ook een melder die op hitte reageert. Om de vluchtroute te kunnen vinden tijdens een brand kunt u de Nodazzle Basic Wall gebruiken. Deze noodverlichting zorgt ervoor dat er voldoende licht aanwezig is in ruimtes waar geen netstroom voorhanden is. De Nodazzle Basic en de Nodazzle Travel werken op batterijen en zijn eenvoudig te plaatsen.

Producten voor brandpreventie online bestellen

Alle producten op het gebied van brandpreventie bestelt u eenvoudig in de ANWB Webwinkel. Als ANWB lid profiteert u van ledenvoordeel, zo is brandveiligheid nog voordeliger. Maak uw keuze en bestel direct online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina