Verlichting

25 producten

Zaklantaarns bij de ANWB

>Met een zaklantaarn heeft u altijd licht bij de hand, ook wanneer de stroom uitgevallen is. Ook op de camping kan een zaklantaarn van pas komen. Bij de ANWB vindt u diverse zaklantaarns met led verlichting. Bekijk het volledige aanbod in de webwinkel en bestel direct online!

Een zaklantaarn - ideaal op vakantie

Een aantal zaklantaarns werken op batterijen. Zijn deze leeg? Bij de ANWB kunt u ook batterijen bestellen. Er is ook een dynamo zaklantaarn, deze laadt u zelf op door de lamp op te draaien. De glow zaklantaarn is compact en past dus gemakkelijk in uw tas of zak. Op de camping maakt u het gezellig met lantaarn, bijvoorbeeld de lantaarn met led verlichting.

Zaklantaarns online bestellen

Voor een zaklantaarn hoeft u de deur niet uit, u bestelt hem heel eenvoudig in onze webwinkel. De bestelling wordt dan bij u thuis afgeleverd. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u van ledenvoordeel, zo zijn zaklantaarns voor u nog voordeliger.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina