Reisdompelaar

SKU# 8718451176534

2 reviews
Compacte waterkoker om onderweg snel water op te warmen. Met beveiliging tegen oververhitting.
Meer informatie over dit product
Leden 16,99
Niet leden 19,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Reisdompelaar

Deze reisdompelaar is een elektrisch verwarmingselement waarmee je water snel verhit. Plaats de reisdompelaar in je kop/mok en zet hem aan om snel water te verwarmen. De dompelaar is een handige, compacte waterkoker voor onderweg.

De reisdompelaar is voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Gebruik deze dompelaar alleen om water te verhitten.

Hoe gebruik je de reisdompelaar?

Controleer eerst of de netspanning identiek is aan de gegevens op de handgreep van de dompelaar. Zet de dompelaar altijd in het water voordat je hem inschakelt. De markeringen op de dompelaar wijzen de hoogste c.q. laagste waterstand aan. Wacht ca. 15 seconden met hem eruit te halen nadat je de stekker uit het stopcontact heeft getrokken.

Let op!
Raak het te verwarmen water nooit aan zolang de dompelaar in bedrijf is. Zorg ervoor dat het aansluitsnoer en dat van elektrische apparaten die in de buurt staan, niet in aanraking komen met hete onderdelen van de dompelaar. Laat de dompelaar nooit zonder toezicht werken, trek daarom de stekker uit het stopcontact als je het vertrek even verlaat, in geval van storingen tijdens het verhitten, telkens na gebruik. Nadat je de stekker uit het stopcontact hebt getrokken, is de dompelaar aanvankelijk nog heet. Berg de reisdompelaar altijd pas op wanneer deze is afgekoeld.

• 230 Volt • 350 Watt • 160 gram

Specificaties
EAN: 8718451176534
Garantie: 2 jaar
Merk: Travel & Co

2 reviews over Reisdompelaar

Schrijf review
Schrijf een review over Reisdompelaar Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Wouter
Uw beoordeling
5 5

Gebruik niet in metalen thermosfles!

Dit soort dompelaars werken prima. Ik zag alleen de andere reviewen en ik wil mensen even waarschuwen deze niet in een (metalen) thermosfles te gebruiken. Het gevaar is dat de elektrisch isolerende buitenlaag van de dompelaar defect raakt (door de reis niet ondenkbaar). Als deze dan het water raakt, kan deze onder stroom komen te staan. Zo ook dus de fles en een fles is nu typisch zo'n product dat je "even weg zet". Gevaarlijk dus.

Martin
Uw beoordeling
5 5

Ervaring met residompelaar

Wij kregen ooit een stalen thermosflesje als geschenk, van 450ml. De dop ging lekken. Geen nood. Want wat bleek: een dompelaar paste precies door de opening en kon aan de bovenrand opgehangen worden (met het rode clipje onder het handvat). Zo konden we in het thermosflesje water verhitten voor onze kopjes thee en oploskoffie. De suiker bewaarden we in een plastic waterzakje en "goten" we in onze bekers (nooit last van suikerkruimels en mieren of plakkerige suiker). Met deze attributen konden we op vakanties en weekendjes weg een "bakkie" nemen wanneer we wilden en bespaarden we het nodige geld uit. Zodat je ons toch regelmatig luxueus op een terrasje kon zien zitten! Mede dankzij de reisdompelaar dus.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina