Webwinkel bestellingen zijn ook af te halen in de winkel | Nu winkelen op afspraak mogelijk > Meer informatie

Reisgids Buenos Aires - Lonely Planet City Guide

SKU# 9781741795783

Lonely Planet
Inspired, authentic, practical advice. For independent travellers the world over - whatever your age, budget or destination.
Meer informatie over dit product
Leden 20,95
Niet-leden 20,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Engelstalige reisgids! Geactualiseerde druk van deze reisgids over Argentinie's hoofdstad Buenos Aires. Wetenswaardigheden over de stad, zoals cultuur, geschiedenis, ecologie, politiek etc. Hierna volgt uitgebreide informatie voor de bezoekende toerist, o.a. vervoers- en reisinformatie, informatie over bezienswaardigheden en het verblijf. De prijzen zijn in Argentijnse pesos. Door de losse plattegrond (in kleur) achter in de gids krijgt de lezer een goed beeld van Buenos Aires. Zestien pagina's met kleurenfotootjes maken de gids extra aantrekkelijk. Ook is er aandacht voor dagtripjes buiten de stad. De lezer krijgt tot slot een aantal handige Spaanse zinnen vertaald, aangevuld met een korte alfabetische woordenlijst (Spaans-Engels). De gids staat boordevol informatie; het gebruikte lettertype is vrij klein, maar door het gebruik van een blauwe steunkleur en kaders met extra informatie is het geheel overzichtelijk. Een complete reisgids voor zowel de lowbudgetreiziger als de wat luxere reiziger.

Specificaties
Merk: Lonely Planet
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
ISBN: 9781741795783
Categorie: Stedengids
EAN: 9781741795783

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina