Webwinkel bestellingen zijn ook af te halen in de winkel | Nu winkelen op afspraak mogelijk > Meer informatie

Reisgids Chicago - Lonely Planet City Guide

SKU# 9781741794120

Lonely Planet
Inspired, authentic, practical advice. For independent travellers the world over - whatever your age, budget or destination.
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet-leden 18,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Engelstalige reisgids. Geactualiseerde herdruk voorzien van nieuwe internetadressen, overnachtingsmogelijkheden en restaurants etc. Na een gedegen inleidend gedeelte volgt een deel met beschrijvingen van de verschillende buurten in de stad. En wie denkt dat deze metropool alleen maar saaie, uniforme wolkenkrabbers herbergt, komt bedrogen uit. Er is zelfs een wandeling opgenomen die langs de architectonisch gezien meest interessante gebouwen voert. En natuurlijk komen ook de bekendste bezienswaardigheden aan bod met beknopte, heldere beschrijvingen en ontbreken betrouwbare tips en adressen niet. Verspreid door de gids staan kaders met leuke weetjes, onder andere over de 'beroemdheden' van de stad: Al Capone en John Dillinger. Bezoekers zouden deze Engelstalige uitgave voor hun vertrek eens moeten doornemen en zeker op zak moeten hebben tijdens hun verblijf in Chicago. Met register en losse stadsplattegrond. Kleine letter.

- ISBN 9781741794120
Specificaties
Merk: Lonely Planet
Binding: Paperback
ISBN: 9781741794120
EAN: 9781741794120

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina