Webwinkel bestellingen zijn ook af te halen in de winkel | Nu winkelen op afspraak mogelijk > Meer informatie

Reisgids Istanbul - Lonely Planet City Guide

SKU# 9781741794021

Lonely Planet
Inspired, authentic, practical advice. For independent travellers the world over - whatever your age, budget or destination.
Meer informatie over dit product
Leden 20,95
Niet-leden 20,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Deze Engelstalige reisgids geeft veelzijdige informatie over Istanbul. Allereerst feiten over deze stad in de vorm van geschiedenis, geografie, klimaat, economie, bevolking, religie, kunst etc. Vervolgens informatie voor de bezoeker over o.a. geld, tijd, gezondheid, documenten. Verder wordt aandacht besteed aan bezienswaardigheden, architectuur, eten en drinken, sportactiviteiten, winkelen, plaatsen waar men kan verblijven en cultuur. De prijzen worden in de Turkse lira weergegeven. Als laatste hoofdstuk aandacht voor het reizen zelf: hoe er te komen en er rond te trekken, veiligheid etc. Met een aantal zwart-witplattegronden, twee katernen met kleurenfoto's en een losse stadsplattegrond in kleur. Ook wat informatie over de Turkse taal en een kleine woordenlijst is niet vergeten. Vooral bedoeld voor de individuele reiziger die zich met deze gids op allerlei terreinen goed kan bewegen. Met register. Kleine tot zeer kleine druk.

- ISBN 9781741794021
Specificaties
Merk: Lonely Planet
Binding: Paperback
Land: Turkije
Continent: Europa
Stad: Istanbul
ISBN: 9781741794021
EAN: 9781741794021

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina