Reisgids Tanzania - Insight Guide

SKU# 9789066554337

2 reviews
Tanzania heeft de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden.
Meer informatie over dit product
Leden 24,90
Niet leden 24,90

2-3 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Reisgids Tanzania - Insight Guide - Bestel reisgidsen online bij ANWB

Tanzania heeft de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden. De mooiste wildparken ter wereld, de hoogste bergen van Afrika, hagelwitte stranden en gastvrije inwoners.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met deze, maar ook alle andere opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de cultuur en de bevolking. Daarna volgen een aantal hoofdstukken over de wilde dieren. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de vroegere hoofdstad Dar es Salaam naar de uitgestrekte Serengetisteppen. Van het Victoriameer waar de Nijl ontspringt, naar de met sneeuw bedekte bergtoppen van de Kilimanjaro en van de Ngorongoro-krater naar de legendarische specerijeilanden Zanzibar en Pemba die zijn omringt met schitterende koraalriffen. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Jane's Chimps', 'Olifantenclans', 'de Masai' en 'De Grote Trek'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Tanzania is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Kenmerken:

Uitgebreide informatie over bezienswaardigheden 
Inclusief kaarten en plattegronden 
Afbeeldingen in kleur 
Met praktische adviezen

Specificaties
EAN: 9789066554337
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Continent: Afrika
ISBN: 9789066554337
Land: Tanzania
Afmetingen (lXbXh): 15.0x1.7x22.0
Binding: Paperback
Merk: Insight Guide

2 reviews over Reisgids Tanzania - Insight Guide

Schrijf review
Schrijf een review over Reisgids Tanzania - Insight Guide Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Pieneke van den Dool
Uw beoordeling
5 5

Duidelijke reisgids

Wat een plezier ga ik straks hebben van deze duidelijke mooie reisgids.Goede informatie staat er in over verschillende gebieden in Tanzania.Juist waar ik naar op zoek was.Goede info over de dieren,de tijd die je gaat is ook belangrijk.Ben er super blij mee!!! Een aanrader dat is zeker!

Patricia
Uw beoordeling
5 5

Handige en mooie reisgids Tanzania en Zanzibar

Goede combinatie van tekst en beeld. Geschiedenis en karakteristieken van het land worden beschreven. Verder een uitgebreid hoofdstuk over wilde dieren onderverdeeld in zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën, ongewervelde dieren, vissen en waterzoogdieren. De dieren worden kort beschreven en zijn van een foto voorzien. Erg handig! Dit geeft een duidelijke meerwaarde aan deze reisgids. Per regio wordt Tanzania beschreven, met een apart hoofdstuk over Zanzibar en Pemba. Ook hier weer mooie foto's, maar ook diverse kaartjes. De reisgids sluit af met reisinformatie over o.a. vervoer, accommodaties, praktische zaken en taal (Swahili). Een fijne reisgids voor op reis, maar ook om je voor te bereiden en te verheugen dankzij de vele foto's.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina