Reisgids Turkije - Rough Guide NL

SKU# 9789047518945

1 review
De Nederlandstalige, overzichtelijke Rough Guide Turkije is geschikt voor ieder budget. De gids bevat praktische, culturele- en historische informatie, prachtige foto’s en gedetailleerde kaarten.
Meer informatie over dit product
Leden 24,99
Niet leden 24,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie
De Nederlandstalige Rough Guide Turkije laat je op je eigen manier reizen en is geschikt voor ieder budget. De gids bevat up-to-date praktische, culturele- en historische informatie en is voorzien van prachtige foto’s en gedetailleerde kaarten. Rough Guide Turkije heeft een overzichtelijke indeling en is praktisch in gebruik.

De inleiding bevat informatie voor vertrek en ter plekke, tips voor de beste reistijd, informatie over de bestemming, gastronomie, festivals en cultuur en een overzicht van bezienswaardigheden die je niet mag missen.

Vervolgens per regio een beschrijving van de hoogtepunten, algemene informatie en kaartmateriaal. Inclusief praktische informatie over accommodatie, eetgelegenheden en vervoer. Het deel achtergrond belicht geschiedenis en religie. Tot slot informatie over de taal, interessante boeken en films over Turkije en een uitgebreid register.

Specificaties
EAN: 9789047518945
ISBN: 9789047518945
Binding: Paperback
Merk: Rough Guide

1 review over Reisgids Turkije - Rough Guide NL

Schrijf review
Schrijf een review over Reisgids Turkije - Rough Guide NL Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Ruud Eekhof
Uw beoordeling
5 5

Een gedegen boek voor een bijzondere reis

We gaan in september/oktober met zijn 2 een reis maken door centraal en west- Turkije. We moeten dus gedegen informatie hebben aangezien we alles zelf regelen. Deze gids is uit ervaring een gedegen inleiding voor de cultuur terplekke ( daar gaan we voor ) maar ook de hotels,restaurants enz. De gids is actueel en dat is ook belangrijk. Plaatjes zijn minder van belang en dat houdt ook de prijs aantrekkelijk. We hebben al diverse landenboeken van de Rough Guide omdat ze goed, compleet en niet duur zijn.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina