Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Reishandboek Noord-Scandinavië

SKU# 9789038924830

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 19,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Nu exclusief voor leden: Gratis verzending vanaf 20,-
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Reishandboek Noord-Scandinavië

Het Reishandboek Noord-Scandinavië geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het uiterste noorden van Scandinavië. Ook tips voor accommodaties, informatie over de cultuur en flora en fauna komen ruimschoots aan bod. Door de handige kaarten en duidelijke plattegronden kun je makkelijk je weg vinden.

Uitgestrekte vlakten met mos en korstmos, toendra's zo ver de horizon reikt, een jagende laplanduil in de schemer, tienduizenden alken en zeekoeten op een vogelrots, indringend licht, rode en blauwe kuststadjes, een eland die in de verte de weg oversteekt, kuddes rendieren die in rap tempo voorbij snellen. Noord-Scandinavië is dramatisch en uitgestrekt. Bezoekers komen ogen te kort, alle zintuigen staan op scherp.

Het Reishandboek Noord-Scandinavië staat vol met wandeltips en verdeelt zijn aandacht over het noordelijk deel van drie landen: Finland, Zweden en Noorwegen.

Specificaties
Continent: Europa
ISBN: 9789038924830
Land: Noorwegen, Zweden, Finland
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Mei 2015
Categorie: Regiogids
Gewicht (kg): 317 gram
Afmetingen (lxbxh): 166 x 116 x 16 mm
EAN: 9789038924830

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina