Retourtje China

SKU# 9789402153569

Geef als eerste een review
Beleef met Jan Buijsse tijdens zijn tocht door het traditionele China onder andere hoe de...
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 19,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Beleef met Jan Buijsse tijdens zijn tocht door het traditionele China onder andere hoe de Yangtze, nog niet afgesloten met een enorme stuwdam, De Drie Kloven en de Kleine Kloven een grote aantrekkingskracht hadden op de nieuwsgierige reiziger: "We varen langs de werken van de Drie Klovendam die enkele weken daarna zal worden gesloten en waardoor het waterpeil in het rivierdal dramatisch zal stijgen. Miljoenen mensen moeten ervoor verhuizen. Er staan veel verlaten huizen langs de rivier; sommige zijn al gedeeltelijk afgebroken. We passeren Badong, een stadje dat men volledig aan het afbreken is. Het ziet er uit als een spookstad. Als het donker is, zien we een andere, fraai verlichte stad die over enige tijd onder water zal zijn verdwenen." Bezoek met hem de Verboden Stad in Beijing, het Terracottaleger en andere bezienswaardigheden, maar vooral de gewone, alledaagse Chinese zaken.
Specificaties
EAN: 9789402153569
Aantal pagina's: 61
Schrijf als eerste een review over Retourtje China Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina