RFID Cover Paspoort

SKU# 8718451046981

35 reviews
ID Cover voor paspoorten uitgegeven na 14-03-2014. Beperk onnodige verspreiding van persoonsgegevens.

Meer informatie over dit product
Leden 6,95
Niet leden 7,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ID Cover voor paspoorten uitgegeven na 14 maart 2014. Let op: deze ID-cover kan OOK voor het oude paspoort (uitgegeven tot 14 maart 2014) gebruikt worden.

Cover Paspoort

De ID Cover is een hoesje dat de onnodige verspreiding van een aantal van uw persoonsgegevens beperkt. Concreet schermt de ID-cover uw foto, uw persoonsnummer (BSN) en het nummer van uw identiteitsbewijs af. Op een paspoort wordt ook de strook met gegevens onder aan het paspoort afgeschermd.

De RFID-cover beschermt uw paspoort en identiteitskaart eveneens tegen het ongewenst uitlezen van de RFID chip. Als u toestemming geeft tot het kopiëren van uw identiteitsbewijs, dan loopt umet de ID-cover een stuk minder risico op misbruik van uw persoonsgegevens!

Persoonsgegevens beschermen met de ID Cover voor paspoorten

De RFID Cover Paspoort beschermt de meest elementaire persoonsgegevens, zoals:
• Pasfoto
• Documentnummer
• Handtekening
• BSN nummer
• Bescherming tegen ongewenst uitlezen van de chip

De RFID ID Cover Paspoort is gemaakt van recyclebaar materiaal

Specificaties
EAN: 8718451046981
Garantie: 1 jaar
Merk: ANWB

35 reviews over RFID Cover Paspoort

Schrijf review
Schrijf een review over RFID Cover Paspoort Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Debby
Uw beoordeling
4 5

super dat het er is!

De ID cover paspoort laat anderen zien dat ik bewust omga met mijn gegevens. Ja, het wordt er nog wel eens afgehaald bij hotels, maar zij mogen mijn paspoort helemaal niet kopieren! De cover zorgt voor veel gemak bij het ook zelf maken van een kopie waarbij belangrijke gegevens afgeschermd worden.

helena
Uw beoordeling
1 5

Niet ANWB waardig; stop verkoop

Waardeloos product, wordt echt nergens geaccepteerd omdat je de foto niet ziet. Zelf geprobeerd er een gat in te knippen maar dat zag er niet uit. Rechtstreeks de prullenbak in samen met de id houder! Zonde van het geld!!

Harry
Uw beoordeling
1 5

niet geaccepteerd

Op de campings in Tsjechie had ik hier niets aan omdat daar ook het paspoortnummer getoond moet worden. Ik heb het er dus af moeten halen. Voortaan neem ik wel zelf kopieen mee waarop ik de nodige gegevens heb afgeschermd.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina