Rondvaart over Dieze en Dommel

SKU# 9789087300449

Geef als eerste een review
Of je nu vaart of wandelt...'s-Hertogenbosch is een stad vol verhalen.
Meer informatie over dit product
Leden 7,50
Niet leden 7,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Rondvaart over Dieze en Dommel

Geen betere manier om deze plaats te leren kennen dan varend over het water. Het stadsriviertje de Binnendieze voert je tot onder de huizen. Met deze gids navigeer je door het verleden van Den Bosch.
Voor wie niet met de schippers door de stad vaart: de route is zeer de moeite waard om te lopen. Deze gids wijst je de weg naar de mooiste plekken en monumenten, die je in eigen tempo vanuit een ander blikveld van dichtbij kunt bekijken. In het beste geval doe je het allebei en ga je zowel varen als wandelen. Zo mis je niets van de unieke stadsgezichten. 's-Hertogenbosch werd vanwege de strategische lage ligging een moerasdraak genoemd. De drakenfontein op het Stationsplein, door de Bosschenaren gekscherend ook wel een monument voor alle schoonmoeders genoemd, verwijst tevens naar een heel ander, zelfs tragisch verhaal. Lees het allemaal in deze gids.

Specificaties
EAN: 9789087300449
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Land: Nederland
Continent: Europa
Stad: 's Hertogenbosch
ISBN: 9789087300449
Categorie: Watergids
Schrijf als eerste een review over Rondvaart over Dieze en Dommel Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina