Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Wandelschoenen

43 producten

Dames wandelschoenen

Dames wandelschoenen bij de ANWB zijn comfortabele wandelschoenen met een mooi design. Of je nu de hond gaat uitlaten of een meerdaagse trekkingstocht maakt, we hebben voor iedere activiteit het juiste model. Maak een keuze uit hoge- en lage dames wandelschoenen. De hoge modellen bieden meer steun aan de enkels wat fijn is voor uitgebreide tochten door de bergen op ruig, onregelmatig terrein. Lage dames wandelschoenen daarentegen zijn vaak luchtiger en meer geschikt voor vlakke paden.

Dames wandelschoenen van Human Nature

Alle dames wandelschoenen zijn voorzien van een stevige profielzool voor veel grip in alle omstandigheden en een voorgevormd voetbed voor meer draagcomfort. De meeste dames wandelschoenen zijn waterdicht, maar we bieden ook een aantal lichtgewicht modellen aan die van softshell zijn gemaakt waardoor ze makkelijk meegenomen kunnen worden op tochten waarvoor licht gepakt moet worden. Deze schoenen zijn waterafstotend en niet bedoeld voor tochten door nat terrein of in heftige regenbuien.

Ruim assortiment dames wandelschoenen

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze aan dames wandelschoenen in diverse kleuren en modellen. Daarnaast hebben we speciale dames wandelschoenen voor mensen met een brede of juist smalle voet. Zo vind je altijd een schoen die goed bij je voeten past en waar je heerlijk uren op wandelt. Verder heeft ANWB Webwinkel ook diverse andere schoenen zoals: laarzen, snowboots, slippers, sloffen enz.

Sokken zijn minstens zo belangrijk als comfortabele wandelschoenen. De wandelsokken van Human Nature zijn naadloos, ademend en voorkomen blaren.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina