Wandelschoenen

40 producten

Heren wandelschoenen
Heren wandelschoenen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, dagtochten en meerdaagse wandelingen. Het is dé klassieker onder de functionele schoenen door het optimale draagcomfort. Maar welke outdoor schoenen zijn voor heren het meest geschikt? Lage heren wandelschoenen zijn ideaal voor dagelijkse activiteiten en spontane wandeling op vlak terrein. Terwijl hoge bergschoenen voor heren stevigheid en stabiliteit bieden wanneer je door de bergen loopt en op oneffen ondergrond.

Waterdichte heren wandelschoenen
Outdoor schoenen voor heren zijn dus een must have voor de fanatieke wandelaar. Wanneer je zo fanatiek bent dat je ook bij regen je wandelschoen aantrekt is het slim om te kiezen voor waterdichte wandelschoenen. Het merendeel van onze wandelschoenen heeft een waterdicht membraam. Ze laten dus geen enkel vocht van buiten door, maar door een slimme constructie kan transpiratievocht wel naar buiten. Toch adviseren we voor warme gebieden een niet-waterdichte schoen, omdat deze een beter ademend vermogen heeft.

Een goede wandelschoen is niets zonder een goede wandelsok. Doordat deze vocht afvoeren en naadloos zijn voorkom je blaren. Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor een voor compressiesok. Door een ingenieus systeem van drukverschil ontstaat een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Je kan langer lopen en bent de volgende dag minder moe.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina