Waterschoenen

3 producten

Heren waterschoenen, ruime keuze bij de ANWB!

Bent u op zoek naar comfortabele heren waterschoenen? Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod heren waterschoenen in diverse stoere kleuren. Bijvoorbeeld op vakantie kunnen ze goed van pas komen. Onze heren waterschoenen bestelt u eenvoudig online, met ledenvoordeel!

Waterschoenen voor goede bescherming

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs op een mooie dag aan het strand of in het zwembad kunt u zich verwonden of bezeren. Bijvoorbeeld aan uw voeten door scherpe uitsteeksels onder water. Dit kunt u voorkomen door het dragen van waterschoenen. Kijk in onze webwinkel voor ons ruime aanbod heren waterschoenen.

Kenmerken van onze heren waterschoenen

Onze heren waterschoenen hebben een aansnoerveter met snelsluiter rond de enkel. Hierdoor hoeft u dus niet bang te zijn dat u tijdens het zwemmen of duiken uw schoenen verliest. De bovenzijde van de waterschoenen is gemaakt van neopreen en biedt een goede bescherming tegen U.V. straling. Het gaas op de zijkanten zorgt voor extra ventilatie en de zool is voorzien van een antislip profiel. Ook voor kinderwaterschoenen bent u in onze webwinkel aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u de complete collectie waterschoenen!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina