Nieuwe collectie

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Altijd een nieuwe collectie schoenen

Schoenen moeten niet alleen comfortabel zijn, maar ook een mooi uiterlijk hebben. De schoenen van de ANWB combineren dit uitstekend. Op deze pagina’s vindt u de nieuwste schoenen voor dames en heren. Houd deze pagina in de gaten om de nieuwe collectie schoenen niet te missen!

Nieuwe collectie schoenen; voor dames en heren

Voor welke schoen gaat u? In ons assortiment vindt u onder andere wandelschoenen, laarzen en casual schoenen. Er zijn diverse modieuze modellen voor dames en heren. De schoenen van de ANWB zijn modieus en comfortabel. Vind de ideale schoen in de nieuwe collectie schoenen!

De nieuwe collectie schoenen online bestellen

Voor nieuwe schoenen hoeft u de deur niet meer uit, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Als u in onze webwinkel bestelt heeft u de bestelling snel in huis. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u ook nog eens van een fijne korting, het ledenvoordeel. Zo zijn ook al uw schoenen aantrekkelijk geprijsd. Bestel de nieuwe collectie schoenen in de webwinkel!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina