Slippers

15 producten

Slippers online kopen? Diverse slippers online bestellen bij ANWB

Het is mooi weer of misschien gaat u wel op vakantie. Een stel comfortabele slippers zijn in ieder geval altijd handig. Onze uitgebreide collectie biedt mooie slippers voor de warme en iets minder warmere dagen. Kiest u trendy slippers voor op het terras of heeft u liever comfortabele slippers voor op het strand? In de ANWB Webshop vind u altijd de juiste slippers. Bestel uw slippers direct online bij ANWB.

Diverse comfortabele dames- en herenslippers

Onze Human Nature slippers zijn zeer comfortabel en komen altijd van pas. Bekijk hier alle slippers voor dames en heren:
Slippers dames
Slippers heren

Slippers online bestellen met ledenvoordeel

Ook uw nieuwe slippers bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel. U heeft uw bestelling dan vlot in huis. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u van ledenvoordeel en zijn uw slippers extra voordelig!

Liever stevige sandalen in plaats van slippers?

Naast slippers verkopen we in onze webshop ook sandalen met een robuuste zool waarmee u ook wandelingen kunt maken. Bekijk ook onze aanbod van sandalen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina