SecuFirst Wifi Deurintercom - HD 720P

SKU# 8719689179007

1 review
Praat op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde speaker en microfoon
Meer informatie over dit product
Leden 95,00
Niet leden 99,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Met de SecuFirst Wi-Fi deurbel DID501, mis je nooit meer een bezoeker. Of je nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de App de bezoeker direct zien en met hem communiceren. De beelden van de bezoekers worden automatisch opgenomen op een micro SD kaart en zijn gemakkelijk terug te kijken of te downloaden via de SecuFirst app. Naast je smartphone is het ook mogelijk om je standaard aanwezige bel of gong aan te sluiten op de DID501 deurbel. Verder is belangrijk dat de WiFi deurbel beveiligd is tegen diefstal, door middel van een speciale schroef aan de onderkant van de behuizing. Voordelen van de SecuFirst Wi-Fi Deurbel:

Zie altijd wie er voor de deur staat

De camera met een kijkhoek van 90° zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat (in HD-kwaliteit, 720P). Deze beelden zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

Terugpraten

Naast dat je kunt zien wie er aanbelt, kun je door de ingebouwde microfoon en speaker ook met de bezoeker communiceren voordat je de deur open doet (2-weg communicatie).

Open de deur op afstand

Met de Wi-Fi deurbel is het ook mogelijk om op afstand de deur te open voor de bezoeker. Dit kun je doen middels de app. De buitenunit heeft namelijk aan de achterkant twee vrije aansluitingen waarop je een elektrische deuropener of poort kunt aansluiten.

Behoud je (bestaande) bedrade deurbel

Wanneer je thuis bent, wil het wel eens voorkomen dat je telefoon in een andere ruimte ligt of bijvoorbeeld aan de oplader. Doordat je ook de (al aanwezige) bedrade deurbel of gong kunt aansluiten op je WiFi deurbel, zul je nooit meer een bezoeker missen. Hierdoor zal namelijk, wanneer er iemand aanbelt, naast je telefoon ook de deurbel thuis gewoon afgaan.

Nachtzicht

De camera is voorzien van drie infrarood LED's. Dus ook in  het donker is altijd duidelijke beelden.
Specificaties
EAN: 8719689179007

1 review over SecuFirst Wifi Deurintercom - HD 720P

Schrijf review
Schrijf een review over SecuFirst Wifi Deurintercom - HD 720P Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
MarkGennep
Uw beoordeling
5 5

Goede kwaliteit

Deurbel heeft snelle reactietijd en werkt zeer goed! Kwaliteit en beeld zijn prima!

Daarnaast zeer goed geholpen door de klantenservice, bij vragen omtrent de installatie.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina