Sigma Motor Computer MC10

SKU# 4016224010134

3 reviews
Sigma Motor Computer MC10
Meer informatie over dit product
Leden 22,50
Niet leden 24,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De snelheidsmeter voor op de motor! Registreert snelheid tot maximaal 399 km/h. De bijgeleverde magneten passen op nagenoeg alle wielen en motortypen. Voorzien van grote bedieningsknop, daardoor ook met handschoenen te bedienen. Extra sterke en lange kabel (lengte 150 cm, diameter 3 mm). Eenvoudige montage, eigen stroomvoorziening (onafhankelijk van de voertuigvoeding). Houder voor montage op gangbare buisdiameters 22-32 mm. Waterdicht.
Specificaties
EAN: 4016224010134
Merk: Sigma

3 reviews over Sigma Motor Computer MC10

Schrijf review
Schrijf een review over Sigma Motor Computer MC10 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Hans F.
Uw beoordeling
5 5

Sigma MC10

Heb al jaren ervaring met een Sigma fiets computer op verschillende motoren.
Met een beetje handigheid is het magneetje in een sleuf van de remschijf met twee Tiribs vast te zetten en de ontvanger aan de vorkpoot....Succes

Bruggeman
Uw beoordeling
1 5

Sigma MC10

Waardeloos waar moet het magneetje aan vast gemaakt worden zit nl geen houder bij verder zeer omslachtig te installeren en te programmeren zit nl geen NL gebruiks- aanwijzing bij alleen Engels-Duits-Frans verder zeer gevoelig voor montage van ontvanger naar magneet min 5 mm van elkaar zoveel ruimte is moeilijk te overbruggen daar er veel meer ruimte tussen voorvork en voorwiel zit nl zou hem niemand aanraden en op hulp van SIGMA hoef je niet te rekenen geen reactie na 3 mails gehad .

Marinus.
Uw beoordeling
1 5

Sigma MC 10 voor de motor.

Incompleet apparaat. "De bijgeleverde magneten passen op vele wielen en motoren";superklets! Er wordt geen magneethouder bijgeleverd, door geen enkele leverancier trouwens. Die magneethouder moet je zelf zien te organiseren of maken. Dat is erg lastig omdat die magneetjes cilindervormig zijn van plm.2,5 mm doorsnede en plm. 3,5 mm hoog. Ik heb zelf een oude fietsspaak magneethouder aangepast aan een omgebogen stuk fietsspaak en dit onder een van de naafmoeren geschroefd. Werkt zeer goed.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina