Sinner Sunrise NightVision

SKU# 10802477

Sinner
3 reviews
Overzet montuur voor brildragers. Met gepolariseerde gele “NightVision” SINTEC lenzen die het zicht bij donkere of slechte weersomstandigheden verheldert.
Meer informatie over dit product
Leden 39,99
Niet leden 39,99

Kleur:
  • Zwart
    Sinner sunrise nightvision - zwart

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Sinner Sunrise NightVision

De Sinner Sunrise NightVision is een overzet zonnebril met gepolariseerde gele “NightVision” SINTEC lenzen die 100% UVA/B/C protectie bieden. De gele “NightVision” SINTEC lenzen verhelderen het zicht bij donkere of slechte weersomstandigheden en verminderen schitteringen en reflecties, verhogen het contrast en geven daarmee een betere dieptebeleving. De zonnebril kan over een montuur gedragen worden en is daardoor uitermate geschikt voor brildragers.

Specificaties
EAN: 10802477
Merk: Sinner

3 reviews over Sinner Sunrise NightVision

Schrijf review
Schrijf een review over Sinner Sunrise NightVision Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Jacqueline
Uw beoordeling
1 5

Tegenvaller

De wegen worden steeds donkerder in Nederland, zeker in het oosten waar ik meerdere keren per week een lange rit naartoe maak. Als ik moe ben, is het erg vermoeiend om lang door het donker te rijden. Deze bril, daar heb ik echt heel weinig aan. Ik zie nauwelijks verschil, behalve dat je een beetje minder verblind word door koplampen. Voor het contrast maakt het niets uit. Jammer. Gewoon rustig rijden dus maar en je niet laten opjagen door avondlijke snelheidsduivels.

Mamaloe
Uw beoordeling
3 5

Beloofd meer dan je denkt

De bril past prima over een bril en het enige voordeel is, dat je veel minder last hebt van de schittering van de koplampen van tegenliggers. Ben het dus helemaal eens met de vorige 'spreker'. En zolang er nog zoveel fietsers zonder licht in de stad rondrijden, kun je hem beter daar niet gebruiken.

Hannah
Uw beoordeling
3 5

Let goed op waar/wanneer je hem inzet

De bril goed in die zin dat deze de schittering wegneemt van de koplampen van de tegenligger(s). Maar .........het maakt de omgeving nog iets donkerder dan die 's nachts al is. En dat betekent dat die ene fietser zonder licht ook minder opvalt. Je moet dus zelf goed opletten waar je hem wel en waar je hem niet gebruikt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina