Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

SKS COMPIT

SKU# 4002556907051

• Smartphonehouder
• Geschikt voor diverse smartphones
• Let op: zonder smartphonecover

Meer informatie over dit product
Leden 27,99
Niet leden 29,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Tijdelijk voor leden: Gratis verzending vanaf 20,-
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Deze smartphonehouder voor alle conventionele sturen en front-end combinaties houdt je smartphone veilig op zijn plaats, ook in de ruwste omstandigheden. Dankzij de extra grote bajonetsluiting kan de smartphone horizontaal of verticaal worden bevestigd, en daarna in de ideale hoek worden gezet.

Wil je je smartphone (draadloos) opladen tijdens het fietsen? Combineer deze smartphonehouder dan met een powerbank met geïntegreerde NFC-chip en (draadloze) inductielader (niet meegeleverd). Je mobiel communiceert dan direct via de NFC en wordt bovendien zo’n tien uur automatisch bijgeladen.

Let op: om je smartphone te bevestigen aan de COMPIT heb je een voor jouw smartphone geschikte cover nodig. Deze wordt niet standaard bij de COMPIT geleverd en moet je dus apart aanschaffen.

Specificaties
Activiteit: Fietsen
Materiaal: Kunststof
EAN: 4002556907051

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina