Al onze winkels zijn weer geopend > meer informatie

5 euro shoptegoed speciaal voor jou 

Wat leuk dat je hebt gesolliciteerd bij de ANWB. Extra leuk: omdat je hebt gesolliciteerd, krijg je van ons een cadeautegoed van € 5,- te besteden in één van de ANWB winkels of webwinkel. Kan je mooi kennismaken met ons assortiment en met korting lekker shoppen.

Je hebt je intussen natuurlijk al in onze organisatie verdiept en ontdekt dat de ANWB een unieke en veelzijdige organisatie is. Ons merk Human Nature is al meer dan 20 jaar niet meer weg te denken uit de ANWB winkels. Een wandeling naar de supermarkt vinden wij net zo belangrijk als een wandeling over de toppen van het Jura gebergte. Dat klinkt nuchter en dat zijn wij ook. Wij maken geen verschil tussen buiten moeten zijn en buiten willen zijn. Het Nederlandse klimaat geeft ons die keuze ook niet. Met onze producten weet je zeker dat je comfortabel en beschermd naar buiten kan. 

Zó ontvang je € 5,- cadeautegoed in de ANWB winkel of webwinkel

Het shoptegoed kun je online besteden in onze webwinkel of je kunt shoppen in één van onze winkels. De korting geldt bij een minimale besteding van € 30,-.

Online shoppen:

Gebruik de kortingscode: WerkenbijANWB20 
Online kan je jouw shoptegoed heel gemakkelijk verzilveren in onze webwinkel. In het winkelmandje klik je op ‘Code invullen’. 
Vul als code WerkenbijANWB20 in en klik op ‘Korting toepassen’. De korting wordt direct verwerkt.

Shoppen in onze winkels:

Gebruik onderstaande streepjescode. 
Kom naar één van onze winkels en toon bij de kassa de streepjescode hieronder. Je kunt de barcode uitprinten of laten zien op je telefoon. De korting wordt direct verrekend met je aankoop.


Goed om te weten

De voucher is éénmalig te verzilveren en geldig t/m 31-10-2021 in de ANWB winkels of ANWB webwinkel bij een minimale besteding van € 30,-. 
Geldt ook op artikelen met een actie. Niet geldig op elektronica, lowa wandelschoenen, boeken, gidsen, atlassen, tolvignetten, geschenkbonnen, tijdschriften en entreebewijzen. Niet inwisselbaar voor contanten en niet geldig op reeds gedane aankopen.
Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald minus de gegeven korting. Niet i.c.m. andere cadeautegoedbonnen en kortingscodes te verzilveren.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina