Tagonce bagagelabel

SKU# 8719324754279

Geef als eerste een review
Digitaal bagagelabel waarmee je je bagage makkelijk terug krijgt als je die verliest. Je bepaalt zelf welke contactgegevens te zien zijn en hoe de vinder met je in contact kan komen. De vinder heeft de Tagonce app zelf niet nodig.
Meer informatie over dit product
Leden 7,99
Niet leden 9,99

Met de slimme, digitale Tagonce labels & sleutelhangers heb je verloren spullen snel weer terug.
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Tagonce bagagelabel

Met het digitale Tagonce bagagelabel krijg je altijd je waardevolle spullen terug!

Reizen is al stressvol genoeg als alles op rolletjes verloopt, maar stel dat je je koffer, tas, sporttas of cameratas met daarin je spullen kwijt raakt... Hoe krijg je die dan weer terug? De oplossing is eenvoudig: de digitale bagagelabels van Tagonce. Bagagelabels waarmee jij jouw verloren koffer terug krijgt.

Hoe werkt Tagonce bagagelabel

Tagonce bagagelabel werkt heel simpel:

  1. Download de Tagonce app
  2. Bevestig het label aan je koffer, tas of aan iets anders waardevols
  3. Scan de QR-code of NFC-chip in de Tagonce app
  4. Je bent klaar om op reis te gaan.

De voordelen van Tagonce

De vinder van jouw spullen heeft de Tagonce app zelf niet nodig. Tagonce bagagelabel is robuust en weersbestendig. Het label traceert je koffer digitaal zodra de QR-code wordt gescand en brengt je direct in contact met de vinder.

Jij bepaalt zelf welke contactgegevens te zien zijn. Je contactgegevens pas je aan waar en wanneer je maar wilt met de gratis Tagonce app. Je privacy wordt gewaarborgd tijdens het reizen én je hebt geen gedoe met pen en papier. Tagonce werkt zonder batterij, dus altijd! Je hebt altijd controle over jouw bagage met de Tagonce smartphone app, gekoppeld aan jouw label. Je gegevens pas je altijd en overal gemakkelijk aan. En tot slot; je zit nergens aan vast, er zijn geen maandelijkse kosten.

Specificaties
EAN: 8719324754279
Garantie: 1 jaar
Merk: Tagonce
Schrijf als eerste een review over Tagonce bagagelabel Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina