Tagonce sleutelhanger

SKU# 8719324754286

Geef als eerste een review
Digitale sleutelhanger waarmee na verlies je sleutelbos weer snel en makkelijk bij je terugkomt! Je bepaalt zelf welke contactgegevens te zien zijn en hoe de vinder met je in contact kan komen. De vinder heeft de Tagonce app zelf niet nodig.
Meer informatie over dit product
Leden 7,99
Niet leden 9,99

Met de slimme, digitale Tagonce labels & sleutelhangers heb je verloren spullen snel weer terug.
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Tagonce sleutelhanger

Met de Tagonce sleutelhanger krijg je verloren sleutels makkerlijk weer terug!

Iedereen kent het wel: "Help! Ik ben mijn sleutels kwijt!" Je hangt al je sleutels bij elkaar, zodat je één handige bos hebt. Maar dat is minder handig zodra je de sleutelbos kwijtraakt, want dan ben je in één klap al je sleutels kwijt. Je huissleutel, garagesleutel, autosleutel... Het gevolg is stress! Soms vind je ze nog terug onderin je tas of in je binnenzak, maar wat als je ze écht kwijt bent? De digitale Tagonce sleutelhanger zorgt dan dat je sleutels weer naar je toe komen.

Tagonce sleutelhanger in 3 stappen klaar voor gebruik

Tagonce sleutelhanger werkt heel simpel:

  1. Scan de QR-code of lees de NFC-chip met je smartphone
  2. Volg de instructies op je scherm
  3. Bevestig de digitale sleutelhanger aan je sleutelbos

De voordelen van Tagonce

De vinder van jouw spullen heeft de Tagonce app zelf niet nodig. De digitale sleutelhanger van Tagonce is een plastic sleutelhanger met een stevige sluiting waardoor hij niet gemakkelijk losraakt van je sleutelbos. Op de voorkant staat duidelijk aangegeven dat de hanger contactinformatie bevat.

Jij bepaalt zelf welke contactgegevens te zien zijn. Je contactgegevens pas je aan waar en wanneer je maar wilt met de gratis Tagonce app. Op de sleutelhanger staat de QR-code die door de vinder gescand kan worden en is een NFC-chip gevestigd. Tagonce werkt zonder batterij, dus altijd!

Jaarlijks vinden duizenden mensen een sleutelbos, maar weten niet goed wat ze ermee moeten doen. Zij zien niet aan de sleutelbos wie de eigenaar is en brengen daarom de sleutels vaak naar een winkel in de buurt of het politiebureau. En als eigenaar van de sleutelbos weet je niet waar je moet beginnen met zoeken wanneer je je sleutels kwijtraakt. De digitale Tagonce sleutelhanger brengt daar vanaf nu verandering in!

Specificaties
EAN: 8719324754286
Garantie: 1 jaar
Merk: Tagonce
Schrijf als eerste een review over Tagonce sleutelhanger Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina