Te gast in Egypte

SKU# 9789460160240

Geef als eerste een review
Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben...
Meer informatie over dit product
Leden 8,95
Niet leden 8,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Egypte. Onderwerpen die aan bod komen zijn de islam revival, de Nijl als levensader, badhuizen, Egyptische cuisine en archeologie. De reisreportages nemen je mee naar historische plaatsen en kleurrijke buurten in Cairo, naar oases in de Westelijke Woestijn en naar de Sinai-woestijn. De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje en overzicht met boeken en websites. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Egypte willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.
Specificaties
EAN: 9789460160240
Aantal pagina's: 80
Schrijf als eerste een review over Te gast in Egypte Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina