Texel ander land

SKU# 9789033003233

Geef als eerste een review
Met vakantietips en nuttige informatie over Texel.
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet leden 16,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Texel ander land

Een reis in feiten en verhalen. Nog geen buitenland, maar ook geen binnenland meer. Texel, dat is ander land. Schitterend stukje grond van een onstuimige schoonheid. Land omringd door zee, geen etmaal gelijk. Duinruggen als bastions. Kilometerslange stranden. Land van stolpboerderij en schapenboet. Kaarsrechte poldergrond, zoute kreken, uitgestrekte bossen. Zilte wind en vruchtbaar land, met het beste van eigen bodem. Biotoop voor schapen, zeehonden, lepelaars. Land waar alles dichtbij en bereikbaar is, en toch rust en ruimte regeren. Waar het nog echt stil, echt donker is. Roemrijk land, bol van historie. Thuishaven van legendarische zeehelden, voor anker op De Rede van Texel. Deze reisgids wijst de weg op Texel. Een praktisch kompas vol feiten en foto's. Boeiende verhalen van schippers, jutters, rovers en redders. Vol vakantietips en nuttige informatie voor een kort of langer verblijf. Texel. Het is maar even met de boot naar die andere wereld. Dichtbij huis, maar ver genoeg.

Specificaties
EAN: 9789033003233
Aantal pagina's: 144
Binding: Paperback
ISBN: 9789033003233
Land: Nederland
Afmetingen (lxbxh): 211 x 151 x 12 mm
Thema: Reizen en talen
Categorie: Regiogids
Continent: Europa
Schrijf als eerste een review over Texel ander land Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina