THE 500 HIDDEN SECRETS OF AMSTERDAM

SKU# 9789460581441

Geef als eerste een review
De zesde gids volgens het succesvolle 500 Hidden Secrets concept, geschreven door een...
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet leden 16,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De zesde gids volgens het succesvolle 500 Hidden Secrets concept, geschreven door een local.
Voor toeristen die de alombekende hotspots willen vermijden en de favoriete adressen van de locals willen ontdekken, en voor inwoners die hun stad nog beter willen leren kennen.

Geschreven door twee rasechte Amsterdammers.
Met lijstjes zoals de 5 beste brocantemarkten, de 5 beste kleine musea en de 5 leukste concertlocaties, en in totaal 500 adressen en wetenswaardigheden die weinig mensen kennen. Met kaartjes waarop alle adressen zijn aangeduid.

Guido van Eijck & Saskia Naafs wonen in Amsterdam en kennen de stad tot in de haarvaten. Ze schrijven vaak samen,onder andere voor het tijdschrift De Groene Amsterdammer. Saskia schrijft ook stadsverhalen en reisreportages voor de Amsterdamse krant Het Parool; Guido schrijft voor o.a. de Volkskrant en is mede-samensteller van een reisgids over communistisch erfgoed in Oost-Europa.
Specificaties
EAN: 9789460581441
Schrijf als eerste een review over THE 500 HIDDEN SECRETS OF AMSTERDAM Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina