The 500 hidden secrets of Berlin

SKU# 9789460581885

Geef als eerste een review
The 500 Hidden Secrets of Berlin 
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet leden 16,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Waar vind je de 5 meest onweerstaanbare foodtrucks in Berlijn? In welke 5 boetieks moet je zeker eens binnenlopen als je op zoek bent naar een Berlijnse look? En wat zijn de 5 mooiste parken met die typisch Berlijnse sfeer? Met The 500 Hidden Secrets of Berlin in de hand ontdek je een openluchtbar naast de rivier de Spree met een houten dansvloer en een sprookjeshut, een café in een oude kraan in een industriële wijk in het vroegere Oost-Berlijn, of een prachtige tango-danszaal in een voormalige loods. In totaal bevat dit boek 500 adressen en weetjes, geselecteerd door Nathalie Dewalhens en ingedeeld in lijstjes van 5, een handige index, prachtige foto's van Philipp Bögle en een kaart van de stad waarop alle adressen zijn aangeduid.

Taal Engels

Specificaties
EAN: 9789460581885
Thema: Reizen en talen
Categorie: Stedengids
Aantal pagina's: 256
Continent: Europa
Land: Duitsland
Afmetingen (lXbXh): 180 x 120 x 23
Binding: Paperback
Schrijf als eerste een review over The 500 hidden secrets of Berlin Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina