Bekijk de ANWB themashops voor inspiratie

Voor iedere vakantie de juiste producten bij de ANWB

Wat zijn uw plannen voor de vakantie? Gaat u wandelen en fietsen? Of wordt het kamperen en lekker aan het water zijn? Voor iedere vakantie heeft de ANWB de juiste producten in huis. Ze zijn verdeeld in handige thema’s, zo heeft u de juiste artikelen extra snel gevonden. U bestelt ze heel eenvoudig via de webwinkel, zo hoeft u de deur niet uit. Ook voor een leuk cadeau slaagt u in de ANWB Webwinkel. Bekijk de diverse thema’s en maak uw keuze uit het ruime assortiment.

Wandelen

Een wandelvakantie bereidt u goed voor door de juiste spullen aan te schaffen. Heeft u bijvoorbeeld al wandelschoenen en een goede rugzak in huis? Als u graag een vaste route wandelt vindt u wat u zoekt tussen de wandelkaarten-en gidsen. Met een stappenteller kunt u precies bijhouden hoeveel u al gelopen heeft.

Fietsen

Pak de fiets en trek erop uit! Is uw vakantiebestemming te ver om met de fiets te bereiken? U kunt uw fietsen gemakkelijk meenemen met een fietsdrager. De kinderen kunnen uiteraard ook mee, in een veilig fietsstoeltje. En die ene mooie fietsroute? Die vindt u op één van onze gedetailleerde fietskaarten.

Kamperen

Op de camping net zoveel gemak als thuis ervaren? De ANWB biedt u een ruim assortiment kampeerartikelen. Er zijn bijvoorbeeld comfortabele stoelen, ruime tenten en campingbedjes voor de allerkleinsten. Een barbecue met alle campinggasten is snel geregeld met onze barbecues, koelboxen en servies en bestek. Heeft u nog geen geschikte camping gevonden? In onze campinggidsen vindt u de beste campings in binnen- en buitenland. De route naar die perfecte camping is gemakkelijk te rijden met een navigatiesysteem.

Op het water

Op het water kunt u helemaal tot rust komen. Ga goed voorbereid het water op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met een waterdichte hoes of tas beschermt u belangrijke zaken zoals uw telefoon. Bent u met minder geoefende zwemmers of kinderen op stap? De reddingsvesten van de ANWB bieden u extra veiligheid.

Cadeau

Een leuk cadeau uitkiezen kan een lastige klus zijn. Een cadeaubon geeft de ontvanger de mogelijkheid zelf een cadeau uit te zoeken. In ons assortiment vindt u veel verschillende cadeaubonnen, bijvoorbeeld de VVV bon, de Bongo bon, de Nationale Dinercheque en nog veel meer. Er is voor iedere gelegenheid een cadeaubon te koop bij de ANWB.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina