Bongo belevenis

30 producten
Toon de volgende producten

Geef een Bongo belevenis cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor een Bongo belevenis. Door de ruime keuze vindt u altijd een leuk cadeau. U heeft keuze uit bonnen in de categorieën Logeren in de stad, Logeren in de natuur, Actie, Eten & Drinken, Wellness en Prestige.

De Bongo bonnen besteden

Afhankelijk van de belevenis is de Bongo bon er in verschillende waarden. Geef bijvoorbeeld een sprookjesachtige overnachting in een kasteel cadeau. Of laat iemand volledig ontspannen met een verwenarrangement in één van de vele wellnesscentra. Ook een citytrip in een Europese stad behoort tot de mogelijkheden. Een weekend ontspannen in een groene omgeving? Kies dan bijvoorbeeld een fiets- en wandelweekend, inclusief fiets- en wandelroutes. Er is zelfs een Bongo bon speciaal voor moeders.

Bestel uw Bongo bonnen online

Bestel eenvoudig een Bongo belevenis in de ANWB webwinkel. De Bongo bon wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. De ontvanger maakt zelf een keuze uit de vele adressen waar de bon besteed kan worden.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina