Parasols & windschermen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Parasols en windschermen

Een dagje strand of een vakantie op de camping? Soms is de zon te warm en verlangt u naar schaduw. Met een parasol heeft u snel schaduw gecreëerd. En wanneer het erg waait zorgt een windscherm voor extra comfort. U schermt uw plek eenvoudig af voor wind en krijgt zo ook meer privacy. Kies uw windscherm en parasol in ons ruime assortiment en bestel eenvoudig in de webwinkel!

Kies uw parasol

Bij de ANWB vindt u verschillende parasols. Ook voor een parasolhouder kunt u bij ons terecht. Er is een parasolhouder voor parasols met een dikte van 23-35mm en een parasolhouder voor een parasol met een dikte van 38-50mm.

Een geschikt windscherm voor iedereen

Wij bieden u diverse windschermen. Er is bijvoorbeeld een windscherm dat door de vorm zeer geschikt is voor op het strand. Ook een hoog windscherm met een raam vindt u in ons assortiment. Door het raam kunt u bijvoorbeeld spelende kinderen in de gaten houden.

Een parasol of windscherm online bestellen

Een parasol of een windscherm bestelt u heel eenvoudig vanuit uw luie stoel. Als je via onze webwinkel bestelt wordt de bestelling bij je thuis bezorgd, wel zo gemakkelijk. Ben je lid van de ANWB? Dan profiteer je van ledenvoordeel, zo zijn parasols en windschermen nog voordeliger. Maak uw keuze en bestel direct online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina