Reisstekkers & adapters

8 producten
 • Adapter Europa - Zwitserland

  PLUG D adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zwitserland aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zwitserland.

  9,95

 • Wereldstekker USB

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Met 2 USB poorten, vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan (150 landen).

  22,95

 • Adapter Europa - Australië en China

  PLUG E adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Australië en China aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Australië en China.

  9,95

 • Adapter Europa - Zuid-Afrika

  PLUG C adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zuid-Afrika aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zuid-Afrika. Niet geschikt voor Sri-Lanka.

  9,95

 • Adapter Wereld - Europa

  Gebruik internationale apparaten in Europa. Met deze adapter kunnen alle apparaten die in meer dan 150 landen toepasbaar zijn ook in Europa gebruikt worden.

  9,95

 • Adapter Europa - Verenigde Staten

  PLUG A adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in de Verenigde Staten aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor de Verenigde Staten*.

  9,95

 • 53%korting
  USB adapter Europa

  USB adapter Europa

  USB reisstekkker voor Europa en elk land waar de eurostekker standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  14,95 7,00

 • Wereldstekker Pro

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italië, Zwitserland, Australië, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (150 landen).

  19,95

Toon de volgende producten

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina