Speelgoed

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Buitenspeelgoed voor ontspanning met het hele gezin

Tijdens mooie zomerdagen wilt u genieten van totale ontspanning met het hele gezin. De ANWB biedt een ruim assortiment buitenspeelgoed. Ook aan de ouders is gedacht met artikelen gericht op ontspanning. Bekijk het volledige aanbod buitenspeelgoed in de webwinkel en bestel direct online!

Buitenspeelgoed; vermaak voor iedereen

Terwijl de kinderen zich vermaken met een leuk spel zoals outdoor boter kaas en eieren of outdoor mikado, kunt u heerlijk uitrusten op de opvouwbare hangmat. Met een windscherm creëert u de privacy die u wenst. Met het reisbordspel kunt u een spelletje doen als het weer buitenspelen niet toelaat. Kom tot rust terwijl de kinderen genieten van het buitenspeelgoed van de ANWB.

Buitenspeelgoed online bestellen

Ook buitenspeelgoed kunt u online bestellen, wel zo gemakkelijk. Als u lid bent van de ANWB is buitenspeelgoed nog voordeliger doordat u profiteert van ledenvoordeel. Hoe gaat u ontspannen? Bepaal het in onze webwinkel!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina