Wandelvierdaagse

Voorbereiding voor de wandelvierdaagse

De Nijmeegse vierdaagse is een evenement waar veel mensen naar toe trainen. In 2018 vindt de vierdaagse plaats van 17 t/m 20 juli. Na je aanmelding is het tijd om in vorm te komen voor deze uitdaging. Loop in het begin niet te hard van stapel en bouw je training rustig op.

> Bekijk hier het wandelschema voor 0 tot 10 km
> Bekijk hier het wandelschema voor 10 tot 50 km

Wandelschoenen en -sokken

Zorg dat je op tijd schoenen aanschaft zodat je ze kunt inlopen. In onze webwinkel vind je diverse kleuren en modellen wandelschoenen.

TIP! Neem een extra paar wandelschoenen mee naar de vierdaagse.

Meer weten? Bekijk hier tips voor het aanschaffen van wandelschoenen en alles over het nut van wandelsokken.

Bestel nu met ledenvoordeel:
Dames- en herenwandelschoenen
Naadloze wandelsokken

  Wandelschoenen
Wandelkleding  

Wandel- en regenkleding

Ook comfortabele wandelkleding èn een regenjas zijn belangrijk. Tijdens de wandelvierdaagse kan het weer van dag tot dag flink wisselen, soms zelfs van uur tot uur. Kies  voor lichtgewicht kleding die je in laagjes kunt dragen. Trek indien gewenst items aan of uit zonder bang te moeten zijn voor een zware rugzak. Bij ANWB shop je innoverende wandelkleding, van broeken tot thermoshirts.

TIP! Test kleding en regenjassen altijd van te voren om te checken of je er fijn in kunt bewegen.

Bekijk wandeljassen
Bekijk fleece vesten
Bekijk regenkleding

Rugzakken en artikelen voor onderweg

Tijdens het lopen van de wandelvierdaagse mag een comfortabele rugzak niet ontbreken. Wandelrugzakken hebben een ventilerend rugsysteem zodat zweet goed afgevoerd kan worden en verstelbare schouderbanden om hem perfect op maat te maken.

TIP! Zorg dat de rugzak groot genoeg is om voldoende eten en drinken mee te nemen én ruim genoeg is voor een extra kledingstuk.

Bekijk wandelrugzakken
Bekijk drinkflessen

  Wandelrugzakken
Schoenendroger  

Voor, tijdens en na het lopen

Bij binnenkomst zit de wandelvierdaagse er (in ieder geval voor die dag) wel op, maar ben je zeker nog niet klaar. Verzeker jezelf ervan dat je ook de dag erna weer lekker loopt. Een schoenendroger zorgt er bijvoorbeeld voor dat je schoenen de dag erna weer droog en fris zijn, wat blaren voorkomt.

Bekijk alle wandelaccessoires

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina