Theorieboek en online examens rijbewijs B

SKU# 9789018042165

Geef als eerste een review
Theorieboek + online examens oefenen Rijbewijs B - Auto. De fijnste combinatie van leren en oefenen voor je theoriebewijs B!
Meer informatie over dit product
Leden 34,50
Niet leden 34,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Theorieboek en online examen Rijbewijs B

Onthoud jij de theorie ook makkelijker wanneer je praktijkvoorbeelden kunt oefenen? Kies dan voor theorieboek B - Auto inclusief online oefenen van de ANWB en leer eenvoudig voor je theoriebewijs B! Het theorieboek B - Auto, de basis In dit boek komen alle verkeersregels voorbij die jij als automobilist moet kennen om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken waarin je stapsgewijs leert over onderwerpen zoals andere weggebruikers, voorrang en voor laten gaan, de auto rijklaar maken, bijzondere verkeerssituaties enz. 2 maanden online oefenen Heb je de theorie onder de knie? Dan kun je aan de slag met het maken van oefeningen in jouw persoonlijke online oefenomgeving voor theorie B - Auto van de ANWB.

Hier vind je:
* 10 volledige B - examens (ingesproken)
* Verkeersbordentrainer
* 30 voorrangssituaties.

Specificaties
EAN: 9789018042165
Categorie: Theorieboek
Binding: Paperback
Afmetingen (lxbxh): 225 x 161 x 13 mm
Thema: Studieboeken
ISBN: 9789018042165
Aantal pagina's: 276
Merk: ANWB
Schrijf als eerste een review over Theorieboek en online examens rijbewijs B Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina