Theorieboek Rijbewijs A - motor

SKU# 9789018042172

• Theorieboek voor motorrijbewijs (Rijbewijs A)
• Heldere, duidelijke inhoud
• Combinatie van tekst en afbeeldingen

Meer informatie over dit product
Leden 19,50
Niet leden 19,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

In het Theorieboek Rijbewijs A komen alle verkeersregels voorbij die je voor je motorrijbewijs moet kennen om als motorrijder veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het theorieboek motor is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken waardoor je stapsgewijs leert over onderwerpen zoals andere weggebruikers, voorrang en voor laten gaan, de motor rijklaar maken en bijzondere verkeerssituaties.

Het Theorieboek Rijbewijs A combineert de lesstof met duidelijke foto’s en veel ondersteunende plaatjes. Zo zie je meteen hoe je de motor theorie toepast, zelfs in de moeilijkste verkeerssituaties. Wil je naast leren ook een theorie examen oefenen? Koop dan het bijbehorende Oefenboek Rijbewijs A, met daarin 8 motor theorie examens, bestaande uit in totaal 400 oefenvragen.

Naast dit theorieboek motorrijbewijs biedt ANWB ook een volledig examenpakket aan. Dit pakket bevat het Theorieboek Rijbewijs A en een inlogcode waarmee je in een online omgeving 10 volledige motor theorie examens kunt oefenen. Bekijk het examenpakket rijbewijs A.

Specificaties
EAN: 9789018042172
Verschijningsdatum: Oktober 2017
Categorie: Theorieboek
Binding: Paperback
Gewicht (kg): 0,515
Afmetingen (lxbxh): 225 x 160 x 14 mm
Thema: Studieboeken
ISBN: 9789018042172
Aantal pagina's: 228
Merk: ANWB

3 reviews over Theorieboek Rijbewijs A - motor

Schrijf review
Schrijf een review over Theorieboek Rijbewijs A - motor Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
JH
Uw beoordeling
2 5

Matig

Vaak dubbele stof erin, text die wegvalt door foto's. Lange lappen text met weinig info. Online theorie examen bevat geen gevaar herkenning.

Jm
Uw beoordeling
3 5

Niet het beste boek ooit

Veel tekst, veel spelfouten en niet afgemaakte zinnen, plaatjes over tekst heen en gewoon onnodig dik. Alles staat er in maar dat kan beter Anwb.

Sanne
Uw beoordeling
2 5

review theorieboek a

Het boek valt tegen. Veel onnodige tekst waardoor de belangrijke zaken onoverzichtelijk worden. Een aantal zinnen zijn niet afgemaakt of er zit een foto overheen. Niet de kwaliteit die ik verwacht van ANWB.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina