Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Theorieboek Rijbewijs A - motor

SKU# 9789018047634

ANWB
• Heldere, duidelijke inhoud
• Goede combinatie van theorie, foto's en illustraties
• Veel praktische tips

Meer informatie over dit product
Leden 19,50
Niet-leden 19,95

  • Levertijd 1-4 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

In het Theorieboek Rijbewijs A - motor komen alle verkeersregels voorbij die je voor je motorrijbewijs moet kennen om als motorrijder veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het theorieboek motor is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken waardoor je stapsgewijs leert over onderwerpen zoals andere weggebruikers, voorrang en voor laten gaan, de motor rijklaar maken en bijzondere verkeerssituaties.

Theorieboek Rijbewijs A - motor combineert de lesstof met duidelijke foto’s en veel ondersteunende plaatjes. Zo zie je meteen hoe je de motor theorie toepast, zelfs in de moeilijkste verkeerssituaties. Wil je naast leren ook een theorie examen oefenen? Koop dan het bijbehorende Oefenboek Rijbewijs A, met daarin 8 motor theorie examens, bestaande uit in totaal 400 oefenvragen.

Specificaties
Verschijningsdatum: Mei 2020
Categorie: Theorieboek
Binding: Paperback
Merk: ANWB
Thema: Studieboeken
ISBN: 9789018047634
Aantal pagina's: 228
EAN: 9789018047634

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina