Thule ProRide 598 Black

SKU# 7313020073767

Geef als eerste een review
Zet uw fiets automatisch op zijn plek wanneer u die vastzet, dankzij de unieke framehouder en wielgoot.
Meer informatie over dit product
Leden 129,95
Niet leden 139,95

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Zet uw fiets automatisch op zijn plek wanneer u die vastzet, dankzij de unieke framehouder en wielgoot. Snel en gemakkelijk de fiets vastzetten – met de koppelbegrenzer houdt u controle op de kracht die op het fietsframe wordt gezet met een duidelijk teken dat hij goed is geladen. Druk wordt verdeeld via grote, zachte zelfklemmende kussens die zich aan uw fietsframe aanpassen, waardoor het risico op schade aan het frame wordt beperkt. Veilig laden – uw fiets valt niet dankzij de tanden op het verlengstuk van de onderste klem. Stabiele wielen – stevig vastgezet in slim ontworpen wielhouders met schuine snel los te maken snelbinders. Gemakkelijk zonder gereedschap te gebruiken interface voor het verplaatsen van de drager van de ene kant naar de andere kant van uw auto. Maximaal gewicht per fiets is 20 kg. Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden. Voldoet aan de City Crash norm.

Eigen gewicht: 4,2 kg.
Specificaties
EAN: 7313020073767
Merk: Thule
Draagvermogen: 17
Aantal fietsen: 1
Activiteit: Fietsen
Afmetingen (lXbXh): 145 x 32 x 9 cm
Schrijf als eerste een review over Thule ProRide 598 Black Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina