Thule Sprint XT

SKU# 0091021512986

Geef als eerste een review
Gepatenteerde AcuTight-klemkop klikt als de optimale houvast is bereikt waarmee de kracht op het fietsframe wordt gecontroleerd.
Meer informatie over dit product
Leden 199,95
Niet leden 212,95

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Gepatenteerde AcuTight-klemkop klikt als de optimale houvast is bereikt waarmee de kracht op het fietsframe wordt gecontroleerd. De aanbevolen optie voor transport op het dak van fietsen met kwetsbare frames (bijv. carbon) RDT-elastomeren (Road Dampening Technology) zijn verwerkt in de dragerbevestigingen om schokken en trillingen op de weg op te vangen. Palwielriem met RDT zet het achterwiel vast zonder de rand te beschadigen. Wielklemondersteuning voor meer stevigheid en stabiliteit van het achterwiel. Uitschuifbare wielgoot voor perfecte pasvorm voor fiets en voertuig. Het maximaal toegelaten gewicht per fiets is 17 kg. Afsluitbaar – van fiets naar fietsdrager en van fietsdrager naar allesdrager (inclusief slot). Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden.
Specificaties
EAN: 0091021512986
Merk: Thule
Schrijf als eerste een review over Thule Sprint XT Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina