Time to momo reisgids Gent

SKU# 9789057677922

Met routes langs favoriete adressen in de stad en de échte highlights.
Meer informatie over dit product
Leden 14,99
Niet leden 14,99

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Time to Momo reisgids Gent

Gent is een eigenzinnige stad. Gentenaars hebben dan ook de bijnaam 'stroppendragers', omdat ze zich makkelijk verzetten tegen onrecht. Het is een linkse, progressieve stad waar iedereen zich thuis kan voelen. Geschiedenis en heden gaan hand in hand; in de middeleeuwse stad kun je oude gebouwen bewonderen, musea bezoeken, leuk shoppen en plezier maken op de Gentse Feesten. Wandel langs het water van de Leie en de Schelde. Zo kom je automatisch bij de drie torens van de Korenmarkt: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde Lam Gods, het Belfort met de gouden draak en de Sint-Niklaaskerk. Kuier rond in het autovrije centrum met een mix van eeuwenoude kerken, moderne architectuur, aardige pleintjes, nieuwe pop-upshops en gezellige parken.

Met time to momo Gent op zak kun je 100% onvoorbereid de auto in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je.

Specificaties
EAN: 9789057677922
Verschijningsdatum: Februari 2017
Afmetingen (lxbxh): 180 x 122 x 13 mm
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Land: Belgie
Continent: Europa
Stad: Gent
ISBN: 9789057677922
Categorie: Stedengids
Merk: Time to momo

Time to momo reisgids Gent heeft nog geen reviews

Schrijf review
Time to momo reisgids Gent heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina