Het is druk in onze webwinkel! De levertijd bedraagt 2-5 werkdagen | Bestellingen zijn ook af te halen in de winkel > Meer informatie

Time to momo reisgids Gent

SKU# 9789057677922

Time to momo
Met routes langs favoriete adressen in de stad en de échte highlights.
Meer informatie over dit product
Leden 14,99
Niet-leden 14,99

  • Levertijd 2 -5 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Time to Momo reisgids Gent

Gent is een eigenzinnige stad. Gentenaars hebben dan ook de bijnaam 'stroppendragers', omdat ze zich makkelijk verzetten tegen onrecht. Het is een linkse, progressieve stad waar iedereen zich thuis kan voelen. Geschiedenis en heden gaan hand in hand; in de middeleeuwse stad kun je oude gebouwen bewonderen, musea bezoeken, leuk shoppen en plezier maken op de Gentse Feesten. Wandel langs het water van de Leie en de Schelde. Zo kom je automatisch bij de drie torens van de Korenmarkt: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde Lam Gods, het Belfort met de gouden draak en de Sint-Niklaaskerk. Kuier rond in het autovrije centrum met een mix van eeuwenoude kerken, moderne architectuur, aardige pleintjes, nieuwe pop-upshops en gezellige parken.

Met time to momo Gent op zak kun je 100% onvoorbereid de auto in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je.

Specificaties
Verschijningsdatum: Februari 2017
Afmetingen (lxbxh): 180 x 122 x 13 mm
Merk: Time to momo
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Land: Belgie
Continent: Europa
Stad: Gent
ISBN: 9789057677922
Categorie: Stedengids
EAN: 9789057677922

1 review over Time to momo reisgids Gent

S Elzinga
5 5

Helaas de gids nog niet kunnen gebruiken. We zouden 30 juni vertrekken. Maar vanwege de corona crisis hebben we de trip moeten annuleren. Maar daar kan de gids niets aandoen. Laten we hopen dat we de gids in het najaar of volgend jaar kunnen gebruiken.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina