Time to momo reisgids Valencia

SKU# 9789057677779

1 review
Met routes langs favoriete adressen in de stad en de échte highlights.
Meer informatie over dit product
Leden 14,99
Niet leden 14,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Time to Momo reisgids Valencia

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Valencia-gids! Jij gaat Valencia ontdekken! Die fijne stad aan de kust met een mooie mix van historische gebouwen en moderne architectuur. Met driehonderd dagen zon per jaar kun je hier bijna altijd buiten genieten van het stadsleven. Eet een uitgebreide paella-lunch op het terras en drink een agua de Valencia op een van de vele pleinen van de stad. Bezoek Romeinse opgravingen of juist de moderne gebouwen van Ciutat de les Arts i les Ciènces. Pak de fiets naar de haven en het strand en eindig je dag met je voeten in het zand. Genieten kan in Valencia in elke wijk. Wij laten je zien waar.

Met time to momo Valencia op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Specificaties
EAN: 9789057677779
Continent: Europa
ISBN: 9789057677779
Land: Spanje
Thema: Reizen en talen
Stad: Valencia
Binding: Paperback
Categorie: Stedengids
Afmetingen (lXbXh): 181 x 123 x 12 mm
Merk: Time to momo

1 review over Time to momo reisgids Valencia

Schrijf review
Schrijf een review over Time to momo reisgids Valencia Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Nico
Uw beoordeling
3 5

handig maar niet compleet

Leuke gidsje op basis van wandelroutes. helaas worden enkele highlights niet benoemd: onder meer de Nicolaaskerk, en de Mercado de Colon; toch een must see.
Verder is in het voorseizoen het strand een afknapper, is totaal niets te doen. Dat de Spanjaarden zo slecht of zelfs helemaal geen Engels spreken staat ook niet in de gids.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina