TomTom Start 20 - 22 landen

SKU# 0636926064651

235 reviews
Of je nu rijdt in vertrouwde omgevingen of op nieuw terrein, met de TomTom Start 20 weet je dat je goed aankomt. Het is het beste systeem in zijn klasse en verrassend eenvoudig te bedienen.
Meer informatie over dit product
Leden 119,00 99,00
Niet leden 119,00
17%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

TomTom Start 20 M EU West-Europa Highlights

Of je nu rijdt in vertrouwde omgevingen of op nieuw terrein, met de TomTom Start 20 weet je dat je goed aankomt. Het is het beste systeem in zijn klasse en verrassend eenvoudig te bedienen. Zie hoogwaardige kaarten op het 4.3 inch touchscreen en vertrouw erop dat je veilig over complexe knooppunten wordt geleid.

1.Touchscreen van 4.3 inch (11cm)
2.Lifetime maps van de kaart van West-Europa (22 landen)
3.Elke dag gratis kaartaanpassingen van de TomTom Map Share- community

Features
•Touchscreen van 4.3 inch (11cm)
•Lifetime kaartupdates van West-Europa (22 landen)
•Elke dag gratis kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community
•Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
•Gesproken straatnamen
•Geïntegreerde houder met schermrotatie
•IQ Routes
•Parkeerhulp
•Vaste flitsers

Elke dag GRATIS kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community - Sluit je aan bij de TomTom-community van 21 miljoen bestuurders en ga altijd de weg op met de meest recente kaartaanpassingen. Geïntegreerde houder met schermrotatie - Een handige, opklapbare montageoplossing die is geïntegreerd.

Gedetailleerde dekking van de volgende landen:
Andorra, Duitsland, Liechtenstein, San Marino, Spanje (incl Canarische Eilanden), Vaticaanstad, OOstenrijk, Ierland, Monaco, Belgie, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italie, Luxemburg, Nederland, Portugal en Zwitserland.

Specificaties
EAN: 0636926064651
Merk: TomTom
Aansluitspanning: 12v 230v
Accu duur: 2 uur
Dekkingsgebied: West-Europa
Geschikt voor: Auto
Inclusief: Tomtom start 20 navigatiesysteem, USB-kabel, USB- auto oplader en documentatie
Schermformaat: 4,3 inch (10,9cm)
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lXbXh): 119 x 85 x 19 mm
Navigatiesysteem opties: Flitspaalinformatie, Gratis kaartupdates, Rijstrookaanwijzing
Gedetailleerde dekking: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

235 reviews over TomTom Start 20 - 22 landen

Schrijf review
Schrijf een review over TomTom Start 20 - 22 landen Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
V. Storm
Uw beoordeling
1 5

Tom Tom laat me in de steek

Of je nu rijdt in vertrouwde omgevingen of op nieuw terrein, met de TomTom Start 20 weet je dat je goed aankomt. Nou dat was niet zo. Tijdens de vakantie waarvan ik net terug ben heeft de tomtom start ons in de steek gelaten op belangrijke momenten. Zo verloor het apparaat het GPS signaal tijdens het rijden in een dicht bos, in de bergen, in drukke steden, hoge gebouwen enz. Het begon in N-Spanje op de hoogte van Bilbao en daarna zo vaak dat je het niet meer vertrouwde. Het was traag met het terug vinden van het signaal waardoor ik met regelmaat de afslag miste of de verkeerde weg in reed waardoor er weer terug gereden moest worden. Ik weet wat er aan de hand is met het apparaat van net 1 jaar oud. TomTom wat kunnen/gaan jullie hier aan doen?
En in het kader van recycling zou het niet misstaan om oude toestellen in te kunnen ruilen bij aanschaf van een nieuwe!

Roel Rozenga
Uw beoordeling
4 5

Van Garmin naar TomTom

Jarenlang tot tevredenheid een Garmin gehad. Gezien de aantrekkelijke prijs, alsmede de regelmatige gratis updates, toch overgestapt naar de Tom Tom.
Deze geeft duidelijke instructies en vooral de rijstrook begeleiding spreekt mij erg aan.
Een minpuntje vind ik het afhalen, incl. geïntegreerde houder, van de voorruit. Het zou gemakkelijker geweest zijn als je alleen het navigatiesysteem er af kunt halen.

Emile Otermans
Uw beoordeling
4 5

Eindelijk een eigen TomTom

Na jaren steeds een apparaat lenen voor een vakantie of een willekeurige trip eindelijk zelf eens een exemplaar gekocht. Gelijk gereageerd op de aanbieding van ANWB en deze start 20 aangeschaft. Het installeren is doodsimpel (wel even geduld hebben) en alles wijst zich vanzelf. Inmiddels een paar maal onderweg geweest om te testen en het werkt super. De houder werkt ook erg goed en is makkelijk te plaatsen. Zeer tevreden en erg blij mee!

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina